• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Zwets Vastgoedmanagement draagt zorg voor vastgoed

Wanneer u uw vastgoed aan ons overdraagt gaan we daar uiterst vertrouwelijk mee om. We zorgen ervoor dat we eerst al uw prioriteiten op een rijtje hebben. Daarna gaan we aan de slag om uw pand(en) strategisch in waarde te versterken. Als ervaren en betrouwbare vastgoedmanagers weten wij wat hiervoor nodig is. Zo beschikken we bijvoorbeeld als enige partij in Nederland over de inhoudelijke kennis betreffende de Europese regels omtrent servicekosten. Wij bieden u compleet vastgoedmanagement, maar u kunt zeker ook kiezen voor één van onze diensten.

 

Contact

 

Gegarandeerd een goede ervaring

Wilt u uw kantoorpand of bedrijfsruimte verhuren? Dit kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Omdat we gespecialiseerd zijn in vastgoedmanagement bieden we u volgende garanties: we verhuren doelgericht, voorkomen leegstand en zorgen voor betrouwbaar rendement.

 

Technisch beheer van uw vastgoed

Binnen het vastgoedmanagement wordt het technische beheer vaak uitbesteed aan een externe partij. Draagt u het technisch beheer aan ons over, dan zorgen wij ervoor dat u zich nergens meer om hoeft te bekommeren. Wij screenen de panden, geven onderhoudsadvies en bieden begeleiding in de uitvoering van het technisch beheer. Aanvullende diensten zijn: een bouwkundige keuring, bouwbegeleiding of renovatie. Gaat er onverhoopt iets mis? Wij zijn 24/7 bereikbaar voor spoedklussen.

 

Betrouwbaar vastgoedmanagement

Natuurlijk kunnen we u ontzorgen wanneer het aankomt op het managen van uw vastgoed. Zo besparen we u kostbare tijd. Maar ook voor andere zaken omtrent vastgoedmanagement kunt u bij ons terecht, bijvoorbeeld  voor interim vastgoedbeheer. Dit is een praktische oplossing wanneer u, tijdelijk of voor een specifiek project, een vastgoedspecialist nodig heeft. Ook kunnen we u van advies voorzien over vastgoedmanagement. Wij hebben alle kennis in huis omtrent de aankoop, het verhuur of het beheer van vastgoed. Onze onafhankelijke en uiterst doelgerichte specialisten helpen u graag verder. Zij zijn bekend met de vakgebieden binnen het vastgoedmanagement. Neem contact op om de diverse mogelijkheden te bespreken of om direct een afspraak in te plannen.

 

Contact