• darkblurbg

VvE Beheer ZwetsOnze service als VVE beheerder

VvE beheer is een tijdrovende taak binnen een Vereniging van Eigenaren. Draag daarom uw VvE beheer over aan een ervaren vastgoedbeheerder. Bij Zwets Vastgoedmanagement zorgen we ervoor dat alle zaken goed geregeld zijn en u er geen omkijken meer naar heeft. Als betrouwbare VvE beheerder met jarenlange ervaring hebben wij de juiste kennis en expertise in huis. Wij nemen het beheer van de locatie(s) van de VvE op ons en gaan er uiteraard zorgvuldig mee om. Dit maakt Zwets Vastgoedmanagement de juiste VvE beheerder voor uw vereniging. 

Vrijblijvende offerte 

 

Onze diensten als VVE beheerder

Wij kunnen de volgende zaken van u overnemen:

  • Afhandelen verzekeringskwesties
  • Dagelijkste administratie
  • Debiteurenbeheer
  • Financiële jaarstukken
  • Groot planmatig onderhoud
  • Incidenteel onderhoud

Wilt u weten wat we als professionele VvE beheerder precies voor uw VvE kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

 

Wat mogen we voor u doen?

Als VvE beheerder gaan we iedere dag weer voor optimale klanttevredenheid. Dit doen we door alles goed op orde te hebben. Ook zijn we 24/7 bereikbaar voor onze klanten en kunt u ook voor spoedklussen bij ons terecht. Wij ondersteunen u graag door het volledige VvE beheer voor u te verzorgen. Maar u kunt ook kiezen voor één van onze VvE diensten. Wij voeren ons werk uit op basis van uw behoeftes, wensen en eisen. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor advies over VvE beheer. Voor de beste zorgeloze ervaring draagt u uw VvE beheer over aan het professionele en ervaren team van Zwets Vastgoedmanagement.

 

Regel nu uw VVE beheer

Neem voor meer informatie of bij vragen contact met ons op. Wij staan voor u klaar.

Vrijblijvende offerte